Lees meer over het online evenement: Rondom Afghanistan en nog veel meer!
28 september | Online evenement: Rondom Afghanistan

Chaos en ellende in Afghanistan. Hoe heeft dit kunnen gebeuren en hebben we dit kunnen voorkomen? Was de Nederlandse missie in Afghanistan zinvol? Schrijf u nu in voor het online evenement: Rondom Afghanistan, met onder andere te gast, generaal Mart de Kruif b.d.

Wie kaatst, weerkaatst?

Heeft u behoefte aan verdieping? Wilt u meer inhoudelijke kennis over een maatschappelijk thema? Dan is de ReflectorReeks wat u zoekt! Deze boekenserie gaat in op een actuele ontwikkeling, maatschappelijke kwestie of een politiek vraagstuk. De boeken zijn ideaal om kennis en argumentatie te verzamelen over een belangrijk thema.

Lees meer
Twintig jaar na 9/11

Dinsdag 11 september 2001. Jihadistische terroristen kaapten vliegtuigen om deze te gebruiken als vliegende bommen waarmee ze dood, angst en verderf zaaiden. De westerse wereld werd plotsklaps wakker geschud door de impact van de gecoördineerde aanslagen op Amerika. Bekijk hier de nieuwe Zicht Magazine uitgave: Twintig jaar na 9/11!

Lees meer
Bekijk hier de eerste digitale Zicht Magazine interview!

In de enquête van het najaar 2020 heeft u aangegeven het te waarderen als een interview vanuit Zicht Magazine digitaal beschikbaar zou worden gesteld. Daar hebben wij gehoor aan gegeven! Het interview met Arnout van Cruyningen, expert koninklijke relaties, is opgenomen en kunt u bekijken via het YouTube kanaal van Wetenschappelijk Instituut voor de SGP. Het interview verschijnt in de herfsteditie van Zicht Magazine 'Vertrouwen in de overheid'. Veel kijkplezier!

Deze e-mail is persoonlijk aan u gericht. Wij vragen deze e-mail niet door te sturen ter voorkoming dat anderen uw nieuwsbriefvoorkeuren aanpassen.